• MultiSport @ Latin Force

  MultiSport @ Latin Force

  Нововъведение в Latin Force Dance Studio!

  Здравейте, приятели!
  Както знаете, винаги се стараем да бъдем модерни, достъпни и то с най-последните средства и технологии. Имаме удоволствието да ви представим последното нововъведение, с което ще може да ползвате нашите услуги дори и всеки ден, без допълнителни разходи за вас.

  От 01.09.2016 г. вече можете да ползвате своята MultiSport карта за всички стилове танци и активности в Latin Force. За тези, които не знаят все още – MultiSport картата ви дава възможност ВСЕКИ ДЕН от месеца да посещавате по едно от нашите занятия. Ако няматe още такава, попитайте вашия работодател за възможностите за получаването ѝ. С тази карта може да се чекирате и далеч по-бързо за любимите ви часове, без да чакате и да имате нужда от плащане или използване на кредитна или дебитна карта на терминала на рецепцията. Това става с помощта на бързо сканиране на MultiSport картата ви с наличния при нас четец.

  Заповядайте в Latin Force всеки ден вече без допълнителни разходи и ограничения! Продължаваме да се грижим за вашата танцова страст!

Остави коментар

Отмени отговора