• Latin Force – Grand Opening Party Pliska New Halls

  Latin Force – Grand Opening Party Pliska New Halls

  ‼️Скъпи приятели!
  Един много скъп приятел, колега, човек и преподавател от нашия екип ни напусна завинаги!
  Знаем, че Али би искала да направим събитието, което сме планирали, но няма да е това, което би трябвало да бъде!
  Има моменти за радост, щастие и празник, но има моменти, в които трябва да почетем хората, дали толкова много от живота си на нас, вас и на изкуството танц.
  Нека оставим вечерта на 11.06.2022 г. притихнала в очакване на едно по-голямо и по-красиво парти през есента!
  Надяваме се на вашето разбиране и съпричастност в този труден за всички ни момент. Бъдете танцуващи и радващи се на живота, така както възпитаваше Али.
  Ние продължаваме нейното дело уверени, че и след нас танцът ще продължава да бъде най-близкото олицетворение на доброто и сплотеността в обществото ни.

  Ина и Захари,
  Latin Force Dance Studio

  Да! Откриваме нови зали на Плиска! И да, ще има парти в 4 зали специално за вас! 🔥🔥🔥

  Историята се повтаря!
  Преди 18 години започнахме нашата Latin Force приказка точно в района на Плиска в една наистина малка зала, която едва побираше мечтите ни! Преди 6 години отворихме две нови големи зали отново тук. ДНЕС, след много сбъднати танцови мечти и положителни емоции с всички, докоснали се до Latin Force, откриваме 3 изцяло  нови зали, които да приютят вашия танцов дух и да се превърнат в достоен избор на ваш втори дом. Така Latin Force вече разполага с 8 зали, създадени специално за вас на 3 ключови локации в София!

  Заповядайте на 09.09.2022 (петък) в 22:30 ч. на официалното откриване на новите зали на Плиска! Очаква ви разбиващо парти в 4 зали с трима от най-любимите DJ-и! Освен трите зали, намиращи се на 6-ия етаж, ще разполагаме и с лобито на сградата, кoето е на два етажа и ще побере всички ваши танцови желания!

  • Bachata – DJ El Shuguere – Loby Hall – floor 1 & 2
  • Salsa – DJ Bobi – Hall 2 – floоr 6
  • Salsa Cuban – DJ Murry – Hall 3 – floor 6
  • Kizomba – DJ Murry – VIP Hall – floor 6

  Във вашия нов танцов дом ще можете да се насладите на модернистична атмосфера с удобства от последно поколение: над 250 кв.м танцова площ, климатизация Fujitsu, тоалетни с душ, широко фоайе, по-големи съблекални, отваряеми прозорци в големите зали, прекрасна панорамна гледка от три страни на студиото, озвучителна техника от последно поколение, безжични микрофони и мултимедийни точки в местата за изчакване, Free Optical Wi-Fi – 100 Mbps, проектор в голямата зала, мека мебел за чакащите и още много други. Новите зали са разположени в бизнес център – сграда клас А, с по-добра инфраструктура за паркиране и много удобства, които тепърва ще бъдат направени за вас.

  ❗️Това парти ще е единствено и няма да се повтори във формата, който сме планирали! Очакваме ви с нетърпение, за да споделим този момент с вас! 🙂

  Медийни партньори: MAD Stories

  Заповядайте на 09.09.2022 г. (петък) в 22:30 ч. на адрес: бул. Цариградско шосе 101, ет. 6, Актив Бизнес Център (спирка Изток: между Плиска и 4-ти км).

  Вход: 10 лв.

  P.S. Носете любимите си неща за хапване и пийване!

Остави коментар

Отмени отговора