• Latin Force – Grand Opening Party New Halls

  Latin Force – Grand Opening Party New Halls

  Latin Force все по-близо до вас!

  Скъпи приятели!

  Преди шест години отворихме първата си голяма самостоятелна зала в сърцето на София!
  Три години по-късно сбъднахме друга наша мечта – двете зали на Плиска!
  В началото на 2020 г. след други три години е време за нещо НОВО и още по-голямо – ТРИ модерни зали в центъра на София, на чудесно място в самостоятелна сграда до Mall of Sofia!

  Заповядайте на 18.01.2020 г. (събота) в 22:00ч. на официалното откриване на новата ни локация! Очаква ви разбиващо парти в ТРИ зали с ТРИМА от най-любимите DJ-и!

  На ваше разположение ще бъдат: 3 зали с танцувална площ от 250 кв.м., 40 м. обща дължина огледала, 4.25 м. височина на таваните, авангардна рестинг зона, професионално озвучаване, мултимедийни проектори, безжични микрофони, професионална вентилация и климатизация Toshiba, Free Optical Wi-Fi – 100 Mbps, съблекални, 4 тоалетни, душове, изготвен от водeщи дизайнери модернистичен интериор!

  Ще ви посрещнем с отбрани вина и напитки, а първите мигове в нашия нов дом ще бъдат запечатани от Ивайло Николов, Христо Георгиев и Shine Motion Media.

  Не пропускайте и възможността да се запишете в групите от първия сезон на новооткритите ни зали и да се потопите в комфорта и модернистичната визия на бъдещето на залите за танци! Бъдете първи там, където всички ще искат да дойдат!

  Очаквайте скоро подробна информация за новите групи с едни от най-утвърдените инструктори по салса, бачата, кизомба, зук, суинг, хип-хоп, класически балет, народни танци, ориенталски танци, индийски танци, спортни танци, табата, пилатес, стречинг и др.!

  Заповядайте на 18.01.2020 г. в 22:00ч. на адрес: ул. Осогово 2 (до Мол София).

  Вход: 7 лв.

  Ако желаете можете да се присъедините към събитието във Facebook ТУК 🙂

Остави коментар

Отмени отговора