• STRONG Nation – НОВА група с Маги | 16.07.20

  STRONG Nation – НОВА група с Маги | 16.07.20

  В разгара на лятото изпитайте издръжливостта си с новия клас по STRONG Nation с Маги Масларова, сертифициран инструктор по Zumba Fitness, Zumba Gold и Strong Nation!
  Направете крачка към по-здравото си Аз с нещо изключително приятно и полезно! Класът е отворен за всички нива!

  STRONG Nation e високо интензивна интервална тренировка (HIIT – high intensity interval training), при която всяко движение е в перфектен синхрон с темпото, ацентите и интензитета на музиката. Нещо повече, тук музиката е специално продуцирана от имена като Steve Aoki, Timberland, Justin Timberlake, Jay Z, за да провокира участниците да дадат своя максимум, музиката води, докато изпълняваме различен тип високоинтензивни аеробни упражнения. Така всеки подскок, клек, burpee и пр. е водено от дадения музикален акцент, като по този начин мотивацията да направим поне още едно повторение (а може би и три) се засилва. 🙂
  Класът е идеален за тези, които искат да горят калории в бърз порядък, тонизирайки всички части на тялото – корем, бедра, ръце и пр. Тренировката е изцяло със собствено тегло с микс от плио- и изометрични упражнения, която ще ви накара да се изпотите и да искате още! Дори и да сте начинаещи – не се притеснявайте, всяко упражнение има различни степени и начини на изпълнение – т.нар. минимум, базов и максимален, така че да усещате комфорт, като в същото време предизвиквате тялото си! Готови ли сте?

  Нова група Зала 3 (Плиска)
  Начало: 16 юли 2020 г.
  График: четвъртък от 19:30 – 20:30ч. и събота от 13:00 – 14:00ч.
  Адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе 12, бившe кино Изток (над Била), срещу Плиска.
  Карта и снимки на залата.

  Цена за еднократно посещение – 9 лв., с месечна карта за 4 посещения – 34 лв. с месечна карта за 8 посещения – 64 лв., без доплащане с Andjoy App и MultiSport карта.

  Тренираме с удобно спортно облекло и втори чифт чисти маратонки за залата.

  Предвид настоящата ситуация е важно да знаете, че сме предприели всички необходими мерки, гарантиращи вашата безопасност и здраве! Може да се запознаете с тях ТУК

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора