• Latin Force Party – Grand Edition!

  Latin Force Party – Grand Edition!

  ДАМИ КАНЯТ! 🔥🔥🔥

  В началото на красивото пролетно пробуждане, след дългите и студени зимни месеци, ще отбележим празника на по-красивата част от човечеството по един малко по-различен начин!
  Нашите дами са всичко, което имаме, и без тях танцът не би съществувал в най-вълнуващия му вариант. Да им дадем предимство и да им предоставим възможността те да определят правилата този път.

  Дами, вие ще сте инициаторите на това парти, като очакваме да не се притеснявате и да вдъхновявате мъжката половина от танцуващите да даде най-доброто от себе си в един следпразничен танц. Нашите празнични DJ-и ще ви подкрепят с най-добрата салса и бачата, като всички дами ще имат възможността да откраднат от двете големи зали произволен кавалер и да го отвлекат на кратко пътешествие в третата зала, където и музиката ще се определя от тях.

  Очакваме ви за едно различно и интересно преживяване, в което кавалерите ще трябва да се заредят с енергия и да отговарят на всички дамски желания (визираме танцови в случая 🙂). Очакваме ви с нетърпение!

  Заповядайте на 11.03.2022 г. в 22:30ч. на адрес: ул. Осогово 2 (до Мол София).

  Вход: 8 лв.

  P.S. Носете любимите си неща за хапване и пийване!

Остави коментар

Отмени отговора