• Latin Force все по-близо до вас!

  Latin Force все по-близо до вас!

  Скъпи приятели!

  Имахме една мечта – да направим най-модерните зали за танци, с най-добрите инструктори и на най-комуникативото място в източната част на София!

  И ето, че отново се завръщаме там, откъдето започнахме преди 11 години, но вече в по-голям мащаб, отговарящ само на най-високите изисквания на нашите клиенти!

  Не пропускайте възможността да се запишете в групите от първия сезон на новооткритите ни зали в бившето кино Изток и да се потопите в комфорта и модернистичната визия на бъдещето на залите за танци! Вече можете да си позволите много повече и на по-удобно място и то на същата цена! Не пропускайте да сте първи, там където всички ще искат да дойдат!

  Официално откриване на 21.12.2016 г. Подробности ТУК 😉

  Очаквайте до дни подробна информация за всички нови групи по салса, бачата, кизомба, суинг, хип-хоп, класически балет, народни танци, ориенталски танци!

  На ваше разположение са: 2 големи зали 180 кв.м. танцувална площ, 24 м. обща дължина огледала, професионално озвучаване, мултимедиен проектор и екран, безжични микрофони, професионална вентилация и климатизация Fujitsu, Free Optical Wi-Fi – 50 Mbps, 3.40 м. височина на таваните, съблекални, три тоалетни, душ, модернистичен интериор!

  Очакваме ви на бул. Цариградско шосе 12, бившe кино Изток (над Била), срещу Плиска.

Остави коментар

Отмени отговора