• ВЪЗДУШНА ЙОГА – НОВИ практики с Елица Гърбева | 27.09.22

  ВЪЗДУШНА ЙОГА – НОВИ практики с Елица Гърбева | 27.09.22

  Ново! Въздушна йога в Latin Force!

  Отворете сърцето си, възвърнете детския поглед върху нещата и се научете да се чувствате свободни и уверени в себе си в различни, необичайни ситуации с новите практики по въздушна йога с Елица Гърбева, сертифициран инструктор за йога на земя и въздушна йога!

  Въздушната йога се случва с помощта на специална люлка (хамак) и освен, че е супер забавна, е и много полезна не за едно и две неща. Най-основните ползи са силно разтягане на цялото тяло и най-вече гърба и врата, стягане на ръцете и корема заради многобройните захвати и набирания, които се случват, и трениране на вестибуларния апарат. С помощта на въздушна йога всеки един човек е способен да направи обърната поза като стойка на глава, на ръце, скорпион, свещ и още други. Обръщането на кръвта подпомага подмладяването и след въздушна практика със сигурност се виждаме и в огледалото по-озарени.

  Засилването на кръвообръщението подпомага раздвижване на лимфата, което от своя страна води до стимулиране растежа на косата, борба против целулит и разширени вени и подобряване на концентрацията и цялостния тонус. Силното разтягане на гърба разширява пространството между прешлените и отпуска насъбралата се болка и напрежение.

  Хамакът издържа до 160 кг. Зала VIP (Плиска) разполага с 10 хамака. Тренираме с удобно облекло, по чорапи или боси. Препоръчително да се идва с блуза с къс ръкав вместо с потник. Молим да носите кърпа, която да поставяте върху постелките в залата.

  Практиките по въздушна йога са подходящи и за съвсем начинаещи. Със сигурност ще ви хареса. 🙂

   Нови практики Зала VIP (Плиска)
  Начало: 27 септември 2022 г.
  График: вторник от 19:30 – 20:30ч., четвъртък от 20:30 – 21:30ч., събота от 15:30 – 16:30ч., неделя от 13:00 – 14:00ч.
  Ниво: всички нива
  Адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе 101, ет. 6, Актив Бизнес Център (спирка Изток: между Плиска и 4-ти км).
  Карта и снимки на залата.

  Цена за еднократно посещение – 15 лв., с карта за 4 посещения – 52 лв., с карта за 8 посещения – 104 лв. Latin Force картите са с валидност 2 месеца.

  ‼️ Задължително предварително записване ТУК

  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора