• ЧА-ЧА – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Криси и Валентин | 14.10.19

  ЧА-ЧА – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Криси и Валентин | 14.10.19

  Ча-ча – експлозия от движение, емоция, страст, отлично настроение и усмивки!

  Поставете началото на нещо ново, вълнуващо и горещо с първата ча-ча група в Latin Force с една от най-енергичните двойки на българската сцена – Криси и Валентин, готова да ви заплени с цялото си вдъхновение и заряд!

  Уроците ще са интересни и забавни, подходящи както за абсолютно начинаещи, така и за хора, танцували други стилове танци.

  Нова група начинаещи Зала 3 (Плиска)
  Начало: 14 октомври 2019 г.
  График: понеделник и сряда от 21:30 – 22:30ч.
  Цена: еднократно посещение – 8 лв., с месечна карта за 4 посещения – 30 лв., с месечна карта за 8 посещения – 56 лв., без доплащане със Sodexo Sport Pass App.

  Очакваме ви на адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе 12, бившe кино Изток (над Била), срещу Плиска. Карта и снимки на залата.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  Ча–ча се определя като кубински танц, произлязъл от мамбо и достигнал най-голяма популярност в средата на 50-те години. Главната разлика между мамбо и ча-ча е, че вместо една стъпка за два удара, което е характерно за мамбото, се изпълняват три стъпки за тези удари. Ритъмът е развит на база звученето на Дансон чрез синкопиране на четвъртия удар. Ча-ча може да се танцува на автентична кубинска музика, латино поп или латино рок. Докато стандартният стил е по-енергичен, бърз и с постоянен ритъм, оригиналния кубински танц е по-бавен, чувствен и със сложни преливания в ритъма.

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора