Индивидуални уроци

uroci_500x220Освен стандартните уроци в група студиото предлага и индивидуални занимания, които са съобразени с Вашите умения, цели и удобно за Вас време. Получавате цялото внимание на избран от Вас преподавател с фокус върху детайлите, постигате бързо развитие и качествени резултати. Придобивате много повече информация относно характерните движения и стилови характеристики на танца. Индивидуалните уроци могат да бъдат провеждани както за един човек, така за двойка или група от хора. Този вид уроци са подходящи и за всички, на които им предстои специално събитие. За допълнителна информация се свържете с нас.

Хореографии за специални поводи

special_events_500x220Хореографиране на сватбен танц по специално разработена за младоженците или избрана от самите тях музика. Изготвянето на хореографията е изцяло съобразено с желанията, възможностите и очакванията на двойката. Подходът към всяка двойка е индивидуален. За допълнителна информация се свържете с нас.

Шоупрограми и анимация на събития

shows_500x220За Вашия тимбилдинг, конференция, частно или фирмено парти, сватбено тържество, специално събитие или друг повод имаме удоволствието да Ви предложим оригинални шоу програми и анимация с професионални и утвърдени танцьори.
Може да се свържете с нас, да обсъдим Вашите желания и предпочитания и да превърнем Вашия повод в интересно и незабравимо изживяване.

Изготвяне на музикални миксове

music_500x220Ако срещате трудности с избора на подходяща музика или с миксирането й, студиото предлага създаване на музикален микс, изцяло съобразен с нуждите и изискванията Ви, както и с Вашата хореография. Ние сме на разположение да Ви помогнем да интерпретирате музиката по оригинален начин! За допълнителна информация се свържете с нас.