• Трайбъл фюжън – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Лилия Божинова | 27.09.20

  Трайбъл фюжън – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Лилия Божинова | 27.09.20

  Трайбъл фюжън – насладете се на изяществото и енергията на източния танц! Открийте необятния свят, който се получава, когато лъчите на Изтока се пречупят през Запада.

  В края на септември 2020 г. ви каним да се присъедините към новата група за начинаещи по трайбъл фюжън в Latin Force с екзотичната Лилия Божинова, част от група Sarab Oriental Dance!

  Трайбъл фюжън е модерна танцова форма, родена сред културния микс на Северна Америка. Негова основа е ориенталският танц, откъдето взаимства множество движения, както и от американските племенни и кабаретни танци. От подобна неочаквана комбинация се ражда флуиден и рязък, традиционен и модерен танц, пълен с изненади. Стилът не поставя ограничения, което позволява на всеки танцьор да добави в него нещо от себе си – философски и стилово. Сред различните артисти могат да бъдат видяни влияния от хип-хоп, попинг, съвременен танц, както и фолклорни форми като катак и други индийски танци, дори от латино танци и фламенко.

  Нова група начинаещи  Зала 1 (Център)
  Начало: 27 септември 2020 г.
  График: неделя от 17:30 – 18:30ч.
  Адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 50, ет. 2. Залата се намира в центъра на София в близост до метростанция Сердика.
  Карта и снимки на залата.

  Цена за еднократно посещение – 9 лв., с месечна карта за 4 посещения – 32 лв., без доплащане с Andjoy App и MultiSport карта. ℹ️ Услугата Andjoy App е в сила за България до 30.09.2020 г.

  Танцуваме с удобно облекло, с туфли, по чорапи или боси.

  Предвид настоящата ситуация е важно да знаете, че сме предприели всички необходими мерки, гарантиращи вашата безопасност и здраве! Може да се запознаете с тях ТУК

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора