• Трайбъл фюжън – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Лилия Божинова | 20.10.19

  Трайбъл фюжън – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Лилия Божинова | 20.10.19

  Трайбъл фюжън – стил, в който се пресичат традицията и съвременното, стил, в който културите си взаимодействат по неочакван начин!

  През октомври 2019 г. ви каним да се пренесете в екзотичния и изключително вълнуващ свят на трайбъл фюжъна с новата група за начинаещи и Лилия Божинова, част от група Sarab Oriental Dance!

  Трайбъл фюжън е модерна танцова форма, родена сред културния микс на Северна Америка. Негова основа е ориенталският танц, откъдето взаимства множество движения, както и от американските племенни и кабаретни танци. От подобна неочаквана комбинация се ражда флуиден и рязък, традиционен и модерен танц, пълен с изненади. Стилът не поставя ограничения, което позволява на всеки танцьор да добави в него нещо от себе си – философски и стилово. Сред различните артисти могат да бъдат видяни влияния от хип-хоп, попинг, съвременен танц, както и фолклорни форми като катак и други индийски танци, дори от латино танци и фламенко.

  Нова група начинаещи  Зала 1 (Център)
  Начало: 20 октомври 2019 г.
  График: неделя от 16:30 – 17:30ч.
  Цена: еднократно посещение – 9 лв., с месечна карта за 4 посещения – 32 лв., без доплащане със Sodexo Sport Pass App и MultiSport карта.

  Очакваме ви на адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 50, ет. 2. Залата се намира в центъра на София в близост до метростанция Сердика. Карта и снимки на залата.

  Танцуваме с удобно облекло, с туфли, по чорапи или боси.

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора