• ТАЕКУОНДО за ДЕЦА – НОВИ групи с Таекуондо фитнес НСА | есен, 2021

  ТАЕКУОНДО за ДЕЦА – НОВИ групи с Таекуондо фитнес НСА | есен, 2021

  За първи път в Latin Force таекуондо за деца с Таекуондо Фитнес НСА, един от водещите клубове по олимпийско таекуондо в страната!

  С удоволствие ви каним в новите групи за деца по таекуондо и ви пожелаваме успех в изучаването на това завладяващото изкуство!
  В Таекуондо Фитнес НСА деца на възраст от 4 години започват занимания по таекуондо и имат преднина при научаването на може би животоспасяващи умения. За подрастващите е отличен начин за придобиване на чувство за дисциплина и уважение заедно с техники от таекуондо.
  С вашите деца ще работи Ралица Петрова, 5-кратна държавна шампионка по таекуондо, притежаваща 2-ри ДАН черен колан, сертифициран от Световната централа по таекуондо в Република Корея „Кукиуон“!
  Вашият стремеж е нашата мотивация!

   НОВА ГРУПА Зала 5 (до МОЛ София): гр. София, ул. Осогово 2.
  Карта и снимки на залата.

  ▫️ Начинаещи (4-10 год.)
  Начало: 28 септември 2021 г.
  График: вторник и четвъртък от 17:30 – 18:30ч.

   НОВА ГРУПА Зала 2 (Плиска): гр. София, бул. Цариградско шосе 12, бившe кино Изток (над Била). Карта и снимки на залата.

  ▫️ Начинаещи (4-10 год.)
  Начало: 02 октомври 2021 г.
  График: събота и неделя от 11:00 – 12:00ч.

  Цена за еднократно посещение – 10 лв., с месечна карта за 8 посещения – 60 лв., с месечна семейна карта за 16 посещения – 100 лв.

  Тренираме с удобно облекло, по чорапи или боси.

  Таекуондо е бойно изкуство, зародило се в Корея. Като едно от най-практикуваните бойни изкуства, с над 70 милиона трениращи по света, то е национален спорт на Корея и олимпийски спорт. Отлична система за физическо възпитание както за деца, които тепърва се развиват, така и за възрастни, желаещи да са в добра форма. Движенията в таекуондо изискват добра подвижност в ставите и добра еластичност на мускулния апарат. Таекуондо атакува противника си с голи ръце и крака. Това, което го различава от другите бойни изкуства са мощните и разнообразни движения с краката, които включва. Атаките на таекуондо са агресивни, но същевременно акцентът е поставен върху защитния аспект. Таекуондо тренира тялото, но развива и ума. Целта на обучението по таекуондо е да стимулира и двата аспекта, за да помогне при изграждането на личността.

  Предвид настоящата ситуация е важно да знаете, че сме предприели всички необходими мерки, гарантиращи вашата безопасност и здраве! Може да се запознаете с тях ТУК

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора