• ТАЕКУОНДО за ДЕЦА и ВЪЗРАСТНИ – НОВИ групи с Таекуондо фитнес НСА | октомври, 2022

  ТАЕКУОНДО за ДЕЦА и ВЪЗРАСТНИ – НОВИ групи с Таекуондо фитнес НСА | октомври, 2022

  Таекуондо – хармонията между тяло, съзнание и дух!

  Усетете енергията на това завладяващо изкуство и изключително популярен и интересен спорт с новите групи за деца и възрастни в Latin Force с Таекуондо Фитнес НСА, един от водещите клубове по олимпийско таекуондо в страната! Ще имате възможността да тренирате и учите от 5-кратната държавна шампионка по таекуондо, притежаваща 2-ри ДАН черен колан, сертифициран от Световната централа по таекуондо в Република Корея „Кукиуон“ – Ралица Петрова!

   НОВИ ГРУПИ Зала 2 (Плиска): гр. София, бул. Цариградско шосе 101, ет. 6, Актив Бизнес Център (спирка Изток: между Плиска и 4-ти км).
  Карта и снимки на залата.

  ▫️ Нова група за деца (4-10 год.)
  Начало: 01 октомври 2022 г.
  График: събота и неделя от 12:00 – 13:00ч.

  ▫️ Нова група за възрастни
  Начало: 01 октомври 2022 г.
  График: събота и неделя от 13:00 – 14:00ч.

   НОВА ГРУПА Зала 4 (до МОЛ София): гр. София, ул. Осогово 2.
  Карта и снимки на залата.

  ▫️ Нова група за деца (4-10 год.)
  Начало: 03 октомври 2022 г.
  График: понеделник и четвъртък от 17:30 – 18:30ч.

  Цена за еднократно посещение – 12 лв., с карта за 8 посещения – 70 лв., със семейна карта за 16 посещения – 120 лв. Latin Force картите са с валидност 2 месеца.

  Тренираме с удобно облекло, по чорапи или боси.

  С Таекуондо Фитнес НСА деца на възраст от 4 години започват занимания по таекуондо и имат преднина при научаването на може би животоспасяващи умения. За подрастващите е отличен начин за придобиване на чувство за дисциплина и уважение заедно с техники от таекуондо. За възрастните таекуондо е чудесен начин за справяне със стреса от напрегнатия живот. То е прекрасен начин да продължим да бъдем активни и енергични.

  Таекуондо е за хора от всички възрасти и не, не е късно да започнете още днес! Много от хората смятат, че бойните изкуства са само за състезатели. Това е вярно, доколкото се състезавате сами със себе си. Защото това е най-важното състезание. Системата в таекуондо предоставя ясни и достижими цели, които всеки човек, без значение от неговата възраст, може да постигне. Пътят, който ще извървите в света на таекуондо, ще ви помогне да опознаете и доразвиете себе си.

  Таекуондо е бойно изкуство, зародило се в Корея. Като едно от най-практикуваните бойни изкуства, с над 70 милиона трениращи по света, то е национален спорт на Корея и олимпийски спорт. Отлична система за физическо възпитание както за деца, които тепърва се развиват, така и за възрастни, желаещи да са в добра форма. Движенията в таекуондо изискват добра подвижност в ставите и добра еластичност на мускулния апарат. Таекуондо атакува противника си с голи ръце и крака. Това, което го различава от другите бойни изкуства са мощните и разнообразни движения с краката. Атаките на таекуондо са агресивни, но същевременно акцентът е поставен върху защитния аспект. Таекуондо тренира тялото, но развива и ума. Целта на обучението по таекуондо е да стимулира и двата аспекта, за да помогне при изграждането на личността. Основава се на ценности като дисциплина, уважение, самоконтрол, воля, физическо и духовно развитие! Вашият стремеж е нашата мотивация!

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора