• СУИНГ – НОВ курс НАЧИНАЕЩИ с Линди Хоп България | 04.04.17

  СУИНГ – НОВ курс НАЧИНАЕЩИ с Линди Хоп България | 04.04.17

  На 04.04.2017 г. в новооткритите зали на Latin Force започва интензивен курс за начинаещи по суинг танци –  Swinging Sofia. С вас ще работят професионалните инструктори от Линди Хоп България – най-голямото училище за суинг танци в България!

  Уроците ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:30ч. в Зала 3 (Плиска) – гр. София, бул. Цариградско шосе 12, бившe кино Изток (над Била), срещу Плиска.

  Курсовете на Линди Хоп България са с ограничен достъп. Предвид програмата и капацитета на залите, всеки път в курса ще се допускат ограничен брой двойки. Тренира се на ротационен принцип, което означава, че по време на занятията партньорите се сменят редовно. Затова е важно да се запази баланса между лидери (кавалери) и фолоуъри (дами). Предимство имат курсистите, записали се по двойки. При записване на кавалер (лидер) или дама (фолоуър) без партньор се сформират двойки на принципа “първи свободен кавалер с първа свободна дама”. При записали се повече кавалери или дами ще се свържем с тези, за които не можем да осигурим партньор и ще търсим решения заедно.
  Искаме да създадем максимално удобни условия за всяка една от групите ни и да се съберем на едно място ентусиазирани и заредени с енергия и желание за танци суингари 🙂

  Продължителност на курса: 3 месеца (24 занятия по 60 мин.)

  Цена:
  Целият курс е 146 лв.
  Ако изберете заплащане на месец цените са както следва:
  Първи месец (8 занятия) – 60 лв.
  Втори месец (8 занятия) – 48 лв.
  Трети месец (8 занятия) – 48 лв.
  Може да използвате MultiSport карта.

  На ваше разположение са: 2 големи зали 180 кв.м. танцувална площ, 24 м. обща дължина огледала, професионално озвучаване, мултимедиен проектор и екран, безжични микрофони, професионална вентилация и климатизация Fujitsu, Free Optical Wi-Fi – 50 Mbps, 3.40 м. височина на таваните, съблекални, три тоалетни, душ, модернистичен интериор!

  За записване, въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

   

   

Остави коментар

Отмени отговора