• САЛСА – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Ина и Захари | 01.10.19

  САЛСА – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Ина и Захари | 01.10.19

  Салса – екзотична палитра от страст, мелодичност и темперамент!

  За всички, които обожават латино ритмите и нямат търпение да сложат танцовите обувки, в началото на октомври 2019 г. започва нова група по салса за начинаещи в Latin Force – една от най-големите салса и бачата школи в България!
  С вас ще работят едни от най-обичаните треньори Ина и Захари – състезатели, представяли България и Румъния на две поредни Световни първенства по салса в САЩ, финалисти от България търси талант, 2015 г., основатели на Latin Force и Latin Forcе Team, един от най-иновативните и успешни проекти на българската сцена. Ина и Захари са от хората, които винаги залагат на най-високо качество. Така, те успяват да предложат на учениците си впечатляваща комбинация от уникални зали и грабваща методика на обучение, резултираща в много позитивни емоции и разпространение на танците салса и бачата.

  Утвърдени преподаватели, арт интериор, професионално озвучаване, леснодостъпна локация!

  Нова група начинаещи  Зала 1 (Център)
  Начало: 01 октомври 2019 г.
  График: вторник и петък от 19:30 – 20:30ч.
  Цена: еднократно посещение – 8 лв., с месечна карта за 4 посещения – 30 лв., с месечна карта за 8 посещения – 56 лв., с месечна семейна карта за 16 посещения – 96 лв. Предлагаме отстъпки до 25% за учащи и студенти. Без доплащане със Sodexo Sport Pass App и MultiSport карта.

  Очакваме ви на адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 50, ет. 2. Залата се намира в центъра на София в близост до метростанция Сердика. Карта и снимки на залата.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

  Ако желаете можете да се присъедините към събитието във Facebook ТУК

Остави коментар

Отмени отговора