• НОВИ ГРУПИ за деца и възрастни в Latin Force Dance Studio | 2014 – 2016

  НОВИ ГРУПИ за деца и възрастни в Latin Force Dance Studio | 2014 – 2016

  НОВИ ГРУПИ за деца и възрастни в най-модерното студио за танци в гр. София – Latin Force Dance Studio! Открийте вашата танцова страст!

  ЗабележкаТУК може да намерите информация за дните и часовете, в които се провеждат всички уроци по танци в студиото. По-долу може да получите детайлна информация за всички предстоящи и вече започнали нови групи по различните стилове танци.

  НОВИ ГРУПИ за ДЕЦА

  СПОРТНИ И ЛАТИНО ТАНЦИ с Диляна Попова – квалифициран педагог и треньор по спортни танци, финалист от България търси талант, 2015г.

  КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ с Даниела Иванова – премиер-солист на Държавен балет „Арабеск” и носител на „Кристална лира” за върхови постижения в танцовото изкуство за 2008 г.

  НОВИ ГРУПИ за ВЪЗРАСТНИ

  САЛСА с Ина и Захари – шампиони по салса на България, финалисти от България търси талант, 2015г. Основатели на Latin Forcе Team, един от най-иновативните и успешни проекти на българската салса сцена.

  БАЧАТА с Ина и Захари – шампиони по салса на България, финалисти от България търси талант, 2015г. Основатели на Latin Forcе Team, един от най-иновативните и успешни проекти на българската салса сцена.

  КИЗОМБА с Гаро Узунян, наричан още бащата на кизомбата в България!

  КИЗОМБА с Алена Щерк – сертифициран преподавател „Teacher’s Training“ на Afrolatin Connection, Порто, Португалия.

  SWING ТАНЦИ с Flying Steps – лицензиран член на Българската федерация по акробатичен рокендрол, Световната рокендрол конфедерация и Министерство на физическото възпитание и спорта.

  ЗУМБА с Надежда Антова – сертифициран инструктор.

  ХИП-ХОП с професионалния танцьор и хореограф – Здравко Костадинов (Groovez).

  ДЖАЗ БАЛЕТ и МОДЕРНИ ТЕХНИКИ с Асен Наков – най-перспективния млад хореограф на балет „Арабеск”, дългогодишен премиер-солист на трупата и преподавател по съвременен танц.

  КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ с Даниела Иванова – премиер-солист на Държавен балет „Арабеск” и носител на „Кристална лира” за върхови постижения в танцовото изкуство за 2008 г.

  НАРОДНИ ТАНЦИ с професионалните хореографи от клуб Чанове.

  ОРИЕНТАЛСКИ ТАНЦИ с Боряна Димитрова – професионален танцьор и хореограф.

   

   

   

   

Остави коментар

Отмени отговора