• НОВИ ГРУПИ за деца и възрастни в ЗАЛА 1 (Център) на Latin Force Dance Studio | 2017

  НОВИ ГРУПИ за деца и възрастни в ЗАЛА 1 (Център) на Latin Force Dance Studio | 2017

  НОВИ ГРУПИ за деца и възрастни в Зала 1 (Център) на най-модерното студио за танци в гр. София – Latin Force Dance Studio! Открийте вашата танцова страст!

  ЗабележкаТУК може да намерите информация за дните и часовете, в които се провеждат всички уроци по танци в Зала 1 (Център) на студиото. По-долу може да получите детайлна информация за всички предстоящи и вече започнали нови групи по различните стилове танци.

  НОВИ ГРУПИ за ДЕЦА

  СПОРТНИ И ЛАТИНО ТАНЦИ за ДЕЦА с Диляна Попова – квалифициран педагог и треньор по спортни танци, финалист от България търси талант, 2015 г.

  КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ за ДЕЦА с Даниела Иванова – премиер-солист на Държавен балет „Арабеск” и носител на „Кристална лира” за върхови постижения в танцовото изкуство за 2008 г.

  НОВИ ГРУПИ за ВЪЗРАСТНИ

  САЛСА (начинаещи) с Ина и Захари – шампиони по салса на България, финалисти от България търси талант, 2015 г. Основатели на Latin Forcе Team, един от най-иновативните и успешни проекти на българската салса сцена.
  САЛСА (средно ниво | напреднали) с Ина и Захари – шампиони по салса на България, финалисти от България търси талант, 2015 г. Основатели на Latin Forcе Team, един от най-иновативните и успешни проекти на българската салса сцена.

  БАЧАТА (начинаещи) с Ина и Захари – шампиони по салса на България, финалисти от България търси талант, 2015 г. Основатели на Latin Forcе Team, един от най-иновативните и успешни проекти на българската салса сцена.
  БАЧАТА (средно ниво | напреднали) с Ина и Захари – шампиони по салса на България, финалисти от България търси талант, 2015 г. Основатели на Latin Forcе Team, един от най-иновативните и успешни проекти на българската салса сцена.

  САЛСА и БАЧАТА ПРАКТИКА с Ина и Захари – шампиони по салса на България, финалисти от България търси талант, 2015 г. Основатели на Latin Forcе Team, един от най-иновативните и успешни проекти на българската салса сцена.

  КИЗОМБА (начинаещи) с Алена Щерк – сертифициран преподавател „Teacher’s Training“ на Afrolatin Connection, Порто, Португалия.

  АРЖЕНТИНСКО ТАНГО с професионалните преподаватели Бела и Павел.

  СУИНГ с Flying Steps – лицензиран член на Българската федерация по танцови спортове.

  ЗУМБА с Надежда Антова – сертифициран инструктор.

  ХИП-ХОП с професионалния танцьор, хореограф и носител на 359 Hip Hop Awards – „Най-Добра Хип-Хоп Денс Формация“ 2016 г. – Здравко Костадинов (Groovez).

  ОРИЕНТАЛСКИ ТАНЦИ (начинаещи) с Боряна Димитрова – професионален танцьор и хореограф.
  ОРИЕНТАЛСКИ ТАНЦИ (средно ниво) с Боряна Димитрова – професионален танцьор и хореограф.

   

2Коментара
 • Публикувано от марина стоилова на 19/10/2016 at 20:44

  Здравейте
  искам да попитам дали се сформират нови групи за хип-хоп танци за деца и ориенталски танци за възрастни?
  Имам две деца(момчета) на 9 и 12 години,които желаят да танцуват(аз също имам желание,но за ориенталски танци)…и идеята ми е след като така или иначе ще ги водя някък си да съчетаем уроците да се провеждат по едно и също време.

  Отговори
  • Публикувано от Ina на 20/10/2016 at 10:16
   в отговор на марина стоилова

   Здравейте!
   Групите се сформираха в края на септември, началото на октомври месец. Все още може да се включите. ТУК може да видите графика на студиото. За момента обаче не предлагаме паралелно провеждане на две групи. Оставям телефон, на който може да получите подробна информация относно детските групи – 0888224163, Ина
   Поздрави,
   Ина

   Отговори

Остави коментар

Отмени отговора