• Модерни танци за ДЕЦА – НОВИ групи с Боряна Иванова | октомври, 2021

  Модерни танци за ДЕЦА – НОВИ групи с Боряна Иванова | октомври, 2021

  Очаквайте динамика, творческо настроение и истинско забавление в новите групи по модерни танци за деца с Боряна Иванова, дългогодишен професионален танцьор и преподавател по модерни танци за деца и възрастни, магистър по „Съвременни танцови техники” към АМТИИ – гр. Пловдив!

  Модерните танци съчетават в себе си различни танцови стилове като класически и модерен балет, джаз, хип-хоп, MTV, диско, шоу балет. На базата на съвременна популярна музика се изграждат хореографии, подходящи както за момичета, така и за момчета от различни възрастови групи. Различните танцови техники дават възможност на децата да оформят своя усет за ритъм и динамика, да развиват двигателната си култура, и заедно с това своя творчески дух и въображение. Освен разкриване на индивидуалните качества на детето, модерните танци дават възможност за обогатяване на социалната комуникация и развитие на уменията на децата за работа в група. На базата на модерни танци се изграждат театрални и телевизионни мюзикъли, различни шоу програми, музикални видеоклипове на популярни изпълнители.

  По време на обучението си, децата ще имат възможност да покажат на сцена своите умения в танцови фестивали и състезания!

   НОВИ ГРУПИ Зали 2 и 3 (Плиска): гр. София, бул. Цариградско шосе 12, бившe кино Изток (над Била). Карта и снимки на залите.

  ▫️Начинаещи (8-13 год.)
  Начало: 05 октомври 2021 г.
  График: вторник и четвъртък от 17:00 – 18:00ч.
  Ниво: абсолютно начинаещи
  ❗️Необходимо е предварително записване!

  ▫️Средно ниво (10-15 год.)
  Начало: 09 октомври 2021 г.
  График: събота от 11:00 – 13:00ч.
  Ниво: групата е отворена за деца, танцували модерни танци 1 година.
  Може да се включите по всяко време, без предварително записване!

  Цена за еднократно посещение – 8 лв., с месечна карта за 8 посещения – 56 лв., с месечна семейна карта за 16 посещения – 96 лв.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  Предвид настоящата ситуация е важно да знаете, че сме предприели всички необходими мерки, гарантиращи вашата безопасност и здраве! Може да се запознаете с тях ТУК

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора