• МОДЕРЕН БАЛЕТ – НОВА група НАЧИНАЕЩИ | 10.03.18

  МОДЕРЕН БАЛЕТ – НОВА група НАЧИНАЕЩИ | 10.03.18

  ВАЖНО!!!
  През летния сезон уроците по модерен балет ще се провеждат в неделя от 18:30ч. вместо в събота от 18:30ч. на същата локация! От септември 2018 г. групата влиза в стандартен график!

  Нов стил, нова група, утвърден преподавател!

  От март 2018 г. в Зала 2 (Плиска) на Latin Force започва нова начинаеща група по модерен балет с Боряна Иванова, дългогодишен професионален танцьор и преподавател по модерни танци за деца и възрастни, магистър по „Съвременни танцови техники” към АМТИИ – гр. Пловдив.

  Уроците по модерен балет са насочени към любители танцьори и не се изисква предварителна балетна подготовка!

  Начало: 10 март 2018 г.
  График: събота от 18:30 – 19:30ч.
  Цена: еднократно посещение – 9 лв., с месечна карта за 4 посещения – 32 лв. Безплатно с Multisport и Sodexo Sport Pass карта.

  Очакваме ви на адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе 12, бившe кино Изток (над Била), срещу Плиска. Карта и снимки на залата.

  Танцуваме с удобно облекло, боси, с туфли или по чорапи.

  Модерният балет е базиран на основата на класическия балет, но разчупва строгите му правила, давайки възможност на танцьорите и хореографите до бъдат по-освободени в изразяването на емоциите си и да търсят нови форми и пространства за движение на тялото. Основни характеристики на модерния балет са лекота на движенията, използване на гравитацията, стягате и отпускане на тялото, изолирано и контролирано движение на отделни части на тялото и съответно тяхното едновременно координирано движение.

  Ако желаете можете да се присъедините към събитието във Facebook ТУК 🙂

  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора