• Коледно салса парти и томбола с подаръци по случай 5 години зали Latin Force | 21.12.2018

  Коледно салса парти и томбола с подаръци по случай 5 години зали Latin Force | 21.12.2018

  Наближават едни от най-хубавите празници в годината, а заедно с тях много весели и искрящи мигове за всички нас!

  Каним ви на 21.12.2018г. (петък) от 22.00 ч. в зали Плиска на горещо Коледно парти да поставим заедно началото на красивите зимни празници и още нещо…
  Коледният дух ще бъде обогатен от специалната за нас дата 21 декември, когато Latin Force навършва 5 години от откриването на първата си голяма зала!

  Ще отбележим подобаващо и двата повода с неповторимо парти с много изненади, танцови изпълнения, които не бихте могли да видите другаде, две зали с най-обичаните салса, бачата и кизомба парчета от DJ Bobi & DJ El Shuguere и празнична томбола с едни от най-желаните подаръци:

  • World Stars Salsa Festival (19-21.04.2019) – FULL PASS. Eдин от най-любимите фестивали, на който ще имате възможността да се докоснете до световноизвестни имена, които нямат нужда от представяне. Фестивал, който ще помните дълго!
  • Fanta Dance Festival (21-23.06.2019) – FULL PASS. Фестивал с качество и традиции, на който може да видите и да учите от едни от най-добрите танцьори в света!
  • Освен с уникални спомени, ДВАМА късметлии могат да си тръгнат с още по-уникални танцови обувки от марките PortDance | Ray Rose | Supadance | Skazz, предоставени от www.DanceShop.BG – вашият най-добър танцов партньор! Официален представител за България на най-добрите марки танцови обувки на най-атрактивни цени!
  • Latin Force подаръчни карти за уроци по танци.

  Спомените от това събитие ще бъдат запечатани специално за вас от професионалния и любим на всички ни фотограф Ивайло Николов! Човекът, който години наред беше неизменна част от големите салса фестивали в България!

  Ще ви поглезим с изискани кулинарни изкушения от професионален кетъринг Fratelli, отбрани вина и напитки! Ако желаете, може да допълните празничното пиршество, като донесете ваши любими или традиционни лакомства!

  Станете свидетели на единствения по рода си танцов батъл, в който ще се противопоставят красотата и магията на различните стилове танци, представени в Latin Force. Завладяващи танцови битки, горещи емоции, неповторима атмосфера! За вас ще танцуват едни от най-добрите инструктори и танцьори, с които имаме честта да работим! Подкрепете любимия си стил, инструктор или двойка по най-експресивния възможен начин!

  Нека запазим заедно спомена за една изключителна вечер!

  Очакваме ви на 21.12.2018 г. (петък) в 22:00ч. на адрес бул. Цариградско шосе 12, ет. 2 (над Била).

  Вход: 10 лв.

  Може да се присъедините към събитието във Facebook ТУК 🙂

Остави коментар

Отмени отговора