• КИЗОМБА – УСКОРЕН курс НАЧИНАЕЩИ с Алена Щерк | 07.07.20

  КИЗОМБА – УСКОРЕН курс НАЧИНАЕЩИ с Алена Щерк | 07.07.20

  В началото на лятото ви каним да се присъедините към ускорения курс за начинаещи по кизомба с Алена Щерк, сертифициран преподавател “Teacher’s Training” на Afrolatin Connection, Порто, Португалия!

  Кизомба –  плавни и гъвкави движения, на фона на магнетична музика, напомнящи за страстна любов, море, лято и много красота!

  В рамките на един месец ще се запознаете с основните стъпки, фигури и движения. Курсът е предназначен за абсолютно начинаещи и има за цел изграждане и изчистване на основни познания в кизомба. Всеки завършил курса може да продължи да развива уменията си в по-високите нива кизомба класове в Latin Force.

  Ускорен курс начинаещи Зала 2 (Плиска)
  Начало: 07 юли 2020 г.
  График: вторник и петък от 19:30 – 20:30ч.
  Продължителност: 1 месец (8 занятия по 60 мин.)
  Цена: еднократно посещение – 9 лв., с месечна карта за 4 посещения – 34 лв., с месечна карта за 8 посещения – 64 лв., без доплащане с Andjoy App и MultiSport карта.

  Очакваме ви на адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе 12, бившe кино Изток (над Била), срещу Плиска. Карта и снимки на залата.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  Предвид настоящата ситуация е важно да знаете, че сме предприели всички необходими мерки, гарантиращи вашата безопасност и здраве! Може да се запознаете с тях ТУК

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

  Може да се присъедините към събитието във Facebook ТУК 🙂

Остави коментар

Отмени отговора