• КИЗОМБА семинар с Гаро Узунян | 10.01.15

  КИЗОМБА семинар с Гаро Узунян | 10.01.15

  Часовете по кизомба с Гаро Узунян продължават и през новата година. Какво по-добро начало от тричасов семинар?

  Очакваме ви на 10.01.2015г. (събота) в Зала 1 на Latin Force Dance Studio (ул. Цар Самуил 50, ет.2) за три последователни уъркшопа от 13:00-16:00ч.

  Пакетна цена за три уъркшопа – 15 лв., еднократно посещение – 7 лв.

  Може да се присъедините към събитието във Facebook ТУК!

  Кизомба с Гаро Узунян в сърцето на София! Бихте ли пропуснали това?

  Гаро Узунян е наричан бащата на кизомбата в България. Именно той е човекът, който пръв въвежда кизомбата като стил и танц у нас. Гаро Узунян е ученик на най-търсения инструктор в света по кизомба Квенда Лима и по думите на Квенда точно той е този, който ще успее да пренесе магията на Африка в България, защото е успял да научи най-важното – преподава една култура, разработва я, живее я, но по никакъв начин не я адаптира към европейския дух на състезателно усъвършенстване.

  Гаро успява да накара танцьорите да излязат от рамката на досега съществуващите правила за танцуване и провокира ново усещане за близост, в което да предадат, освен стъпките, които са изключително естествени, но и културата на един континент, който е колкото далечен, толкова и близък в търсенето на нови начини да освободим духа си.

  Преподавател от класа, студио с уникална атмосфера, емоция, която не е за изпускане!

  Карта и снимки на студиото ТУК!

  За въпроси, записване и допълнителна информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:
  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора