• КИЗОМБА – НОВ курс НАЧИНАЕЩИ с Алена Щерк | 14.01.19

  КИЗОМБА – НОВ курс НАЧИНАЕЩИ с Алена Щерк | 14.01.19

  Потопете се в свят на прегръдка и топлина с новия курс за начинаещи по кизомба с Алена Щерк, сертифициран преподавател “Teacher’s Training” на Afrolatin Connection, Порто, Португалия!

  Нов курс начинаещи
  Начало: 14 януари 2019 г.
  График: понеделник от 21:30 – 22:30ч.

  Освен това, всеки четвъртък от 21:30ч. ще имате възможността да затвърдите наученото в специален час – кизомба практика, отворен за всички нива.

  Цена за еднократно посещение – 9 лв., с месечна карта за 4 посещения – 34 лв., с месечна карта за 8 посещения – 64 лв., безплатно със Sodexo Sport Pass карта.
  Моля, обърнете внимание, че MultiSport картите не важат за този курс!

  Очакваме ви на адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 50, ет. 2. Залата се намира в центъра на София в близост до метростанция Сердика.
  Карта и снимки на залата.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  Баланс, хармония и доверие – това са трите неща, които се изискват в кизомба, както и свобода на движение и постоянна връзка. Обмен на енергия, както с партньора, така и със земята!
  Потопете се изцяло в магията на непринудените движения и танц. Оставете очакванията си и вземете със себе си желанието за танцово приключение! Дали сте начинаещ или напреднал е без значение. Ако се почувствате привлечени, заповядайте!

  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

  Ако желаете можете да се присъедините към събитието във Facebook ТУК 🙂

Остави коментар

Отмени отговора