• КИЗОМБА – НОВ курс НАЧИНАЕЩИ с Алена Щерк | 07.10.19

  КИЗОМБА – НОВ курс НАЧИНАЕЩИ с Алена Щерк | 07.10.19

  Кизомба – най-красивият начин да прегърнеш някого! Танцът на мъжа и жената!

  Кизомба е изключително чувствен танц, възникнал в далечна Ангола, съдържащ в себе си лиричните португалски звуци и малко по-необузданите африкански ритми. Казват, че в кизомба всеки може да открие нещо за себе си, защото съдържа по мъничко от много латино танци като емоцията на танго, бачата, зук и други. В кизомба се преплитат доверието между партньорите, отпускането, плавността, мекотата, мъжката увереност, женствените движения.

  С новия танцов сезон в Latin Force започва тримесечен кизомба курс за начинаещи с Алена Щерк, сертифициран преподавател “Teacher’s Training” на Afrolatin Connection, Порто, Португалия!

  По време на курса ще се запознаете с основните стъпки, фигури и движения. Акцент ще бъдат ритмиката, правилното водене и следване.

  Нов курс начинаещи  Зала 1 (Център)
  Начало: 07 октомври 2019 г.
  График: понеделник и четвъртък от 21:30 – 22:30ч.
  Продължителност: 3 месеца (24 занятия по 60 мин.)
  Цена: еднократно посещение – 9 лв., с месечна карта за 4 посещения – 34 лв., с месечна карта за 8 посещения – 64 лв., без доплащане със Sodexo Sport Pass App и MultiSport карта.

  Очакваме ви на адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 50, ет. 2. Залите се намират в центъра на София в близост до метростанция Сердика. Карта и снимки на залата.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора