• КИЗОМБА – НОВИ групи със Стефан и Лили | 10.10.22

  КИЗОМБА – НОВИ групи със Стефан и Лили | 10.10.22

  В разгара на новия танцов сезон кизомба магията се завръща в залите на Latin Force с една от вдъхновяващите двойки в кизомба обществото – Стефан и Лили!

  Стефан и Лили се отличават със собствен танцов почерк и иновативна методология на преподаване и ще имате възможността да се присъедините към две нови групи с тях различни нива: абсолютно начинаещи и средно ниво.

  По време на уроците чрез специфични упражнения и на принципа на надграждащите се умения, ще се усвояват основните стъпки, принципи на водене при кавалерите и на следване при дамите, както и първата фаза на музикалността в танца – ритмичността. Особено внимание ще бъде обърнато на създаването на усещане за единност – както в двойката, така и с музиката. За целта, практикуващите ще получат и основни знания за стиловете кизомба музика, които предразполагат към различна динамика и структура на танца.

  Кизомба е изключително чувствен танц, възникнал в далечна Ангола, съдържащ в себе си лиричните португалски звуци и малко по-необузданите африкански ритми. Казват, че в кизомба всеки може да открие нещо за себе си, защото съдържа по мъничко от много латино танци като емоцията на танго, бачата, зук и други. Наситено изживяване, ново измерение, усещане за взаимност и доверие!

  ✅ НОВИ ГРУПИ Зали 1 и VIP (Център): гр. София, ул. Цар Самуил 50, ет. 2.
  Карта и снимки на залите.

  ▫️Нова група начинаещи Зала 1 (Център)
  Начало: 10 октомври 2022 г.
  График: понеделник и четвъртък от 21:30 – 22:30ч.
  Подходящо за: абсолютно начинаещи.

  ▫️Нова група средно ниво Зала VIP (Център)
  Начало: 10 октомври 2022 г.
  График: понеделник и четвъртък от 20:30 – 21:30ч.
  Подходящо за: танцуващи от 6 месеца.
  ❗️Местата в тази група са запълнени!

  Цена за еднократно посещение – 10 лв., с карта за 4 посещения – 38 лв., с карта за 8 посещения – 72 лв., без доплащане с MultiSport карта. Latin Force картите са с валидност 2 месеца.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора