• КИЗОМБА – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Жоро и Неда | 21.01.20

  КИЗОМБА – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Жоро и Неда | 21.01.20

  В началото на 2020 г. ви каним да се присъедините към новата кизомба група за начинаещи с добре познатите Жоро и Неда от KizombaHolics BG! Заповядайте в новооткритите зали на Latin Force до Мол София, където ще се потопите в комфорта и модернистичната визия на бъдещето на залите за танци! Не пропускайте да сте първи там, където всички ще искат да дойдат!

  Завладяващо усещане в кизомба прегръдката, чувство на лекота, релакс, въздействаща музикалност, сензитивност и уважение към партньора са отличителни черти в танцуването на Жоро! Те се превръщат и в еталон на първата кизомба школа в София KizombaHolics BG, чийто основател е той.

  Нова група начинаещи
  Начало: 21 януари 2020 г.
  График: вторник и четвъртък от 20:30 – 21:30ч.
  Цена: еднократно посещение – 9 лв., с месечна карта за 4 посещения – 34 лв., с месечна карта за 8 посещения – 64 лв., без доплащане с Andjoy App и MultiSport карта.

  Очакваме ви на адрес: Зала 5 (до Мол София, срещу парк Възраждане) – гр. София, ул. Осогово 2. Карта и снимки на залата.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  На ваше разположение са: 3 зали с танцувална площ от 250 кв.м., 40 м. обща дължина огледала, 4.25 м. височина на таваните, авангардна рестинг зона, професионално озвучаване, мултимедийни проектори, безжични микрофони, професионална вентилация и климатизация Toshiba, Free Optical Wi-Fi – 200 Mbps, съблекални, 4 тоалетни, душове, авангардна зона за изчакване, изготвен от водeщи дизайнери модернистичен интериор!

  Кизомба е изключително чувствен танц, възникнал в далечна Ангола, съдържащ в себе си лиричните португалски звуци и малко по-необузданите африкански ритми. Баланс, хармония и доверие – това са трите неща, които се изискват в кизомба, както и свобода на движение и постоянна връзка. Обмен на енергия, както с партньора, така и със земята!

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

  Може да се присъедините към събитието във Facebook ТУК 🙂

Остави коментар

Отмени отговора