• КАПОЕЙРА – НОВА група НАЧИНАЕЩИ със Zaguierao | 15.01.23

  КАПОЕЙРА – НОВА група НАЧИНАЕЩИ със Zaguierao | 15.01.23

  Капоейра – танц на рядка красота! Една различна реалност!

  Потопете се в свят на комбинация между бойно изкуство, музика, танц и малко магия с новата група по капоейра за начинаещи в Latin Force със Страшимир Кузманов (Zaguierao), основател на група Сензала София, правоспособен преподавател по капоейра от Mestre Samarа (Group Senzala Amsterdam)!

  Всеки може да усети вълшебството на капоейра и да стане част от голямото семейство на любителите на това бойно-танцово изкуство. Учете се и търсете новото и уникалното, развивайте възможностите си за импровизация в различни ситуации.

  Капоейра е афро-бразилско бойно изкуство, което съчетава елементи на танц, акробатика и игри, придружени от национална бразилска музика. Интересното при капоейра е, че идеята е не да се нарани другия с красиво изпълнен удар, а да бъде надигран и надхитрен. Затова в този спорт няма типични блокове, а само избягване на ударите. Капоейра учи на уважение към личността, а практикуването й помага за хармоничното взаимодействие както в групата, така и в обществото.

  Нова група начинаещи Зала 4 (до Мол София)
  Начало: 15 януари 2023 г.
  График: неделя от 18:30 – 19:30ч.
  Адрес: гр. София, ул. Осогово 2 (срещу парк Възраждане).
  Карта и снимки на залата.

  Цена за еднократно посещение – 12 лв., с карта за 4 посещения – 40 лв. Без доплащане с MultiSport карта. Latin Force картите са с валидност 2 месеца.

  Тренираме с удобно облекло, по чорапи или боси.

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора