• Индийски танци – НОВИ групи НАЧИНАЕЩИ с Катя Тошева | януари, 2020

  Индийски танци – НОВИ групи НАЧИНАЕЩИ с Катя Тошева | януари, 2020

  Нов стил, нов преподавател, нови групи, нова удобна локация!

  С голямо вълнение ви каним да се присъедините към новите групи по индийски танци за начинаещи с Катя Тошева, основател на училище за индийски танци Kаya, изпълнител на множество български и международни сцени, спектакли и шоу програми за индийско изкуство! Заповядайте в новооткритите зали на Latin Force до Мол София, където ще се потопите в комфорта и модернистичната визия на бъдещето на залите за танци! Не пропускайте да сте първи там, където всички ще искат да дойдат!

  Танцово-артистичните уроци по индийски танци ще ви провокират и ще можете да изследвате себе си на много нива – ще наблюдаваме тялото, ума и душата! Ще развиете умението за баланс, чувството за ритъм, грациозност, пластика и гъвкавост. Нека заедно да забравим мислите от ежедневието и изразим себе си, свободни и леки!

  Нова група начинаещи Зала 6 (до Мол София)
  Начало: 21 януари 2020 г.
  График: вторник и петък от 18:30 – 19:30ч.
  Адрес: гр. София, ул. Осогово 2 (до Мол София, срещу парк Възраждане).
  Карта и снимки на залата.

  Нова група начинаещи Зала 1 (Център)
  Начало: 30 януари 2020 г.
  График: четвъртък от 20:30 – 21:30ч.
  Адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 50, ет. 2. Залата се намира в центъра на София в близост до метростанция Сердика.
  Карта и снимки на залата.

  Цена за еднократно посещение – 10 лв., с месечна карта за 8 посещения – 72 лв., без доплащане с Andjoy App и MultiSport карта.

  Всеки урок започва и завършва с упражнения за релаксация, загрявка и разтягане. Носете удобни дрехи, по възможност и дълъг памучен шал. Танцуваме боси. Предишен танцов опит не е необходим. Няма възрастови ограничения.

  По време на уроците ще се запознаем с основните позиции на тялото и някои ритмични стъпки от различни стилове индийски танци. Ще разгледаме най-използваните мудри (жестове с ръце) и научим тяхното значение. Уроците са алтернатива на заниманията във фитнеса – чудесна кардио тренировка, работим за хармоничното развитие на всички мускули, особено внимание обръщаме на бедра и прасци, изграждаме чувство за баланс и координация.

  На ваше разположение са: 3 зали с танцувална площ от 250 кв.м., 40 м. обща дължина огледала, 4.25 м. височина на таваните, авангардна рестинг зона, професионално озвучаване, мултимедийни проектори, безжични микрофони, професионална вентилация и климатизация Toshiba, Free Optical Wi-Fi – 100 Mbps, съблекални, 4 тоалетни, душове, изготвен от водeщи дизайнери модернистичен интериор!

  Допълнителни ползи от индийски танци:

  • Разнообразие от позиции на пръстите на ръцете, които постоянно се сменят и това помага за раздвижването и хармоничното натоварване на съответните мускули и сухожилия на дланите и китките, което балансира постоянната работа с компютърната мишка.
  • Очите са основно изразно средство, което предполага постоянното им движение и трениране на мускулите им, които са обездвижени вследствие на постоянното взиране в екраните.

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

  Може да се присъедините към събитието във Facebook ТУК 🙂

2Коментара
 • Публикувано от Евгения на 22/07/2021 at 18:00

  Здравейте!
  Имате ли група по индийски танци за начинаещи ии използвате ли карти Мултиспорт?

  Отговори
  • Публикувано от Ina на 29/08/2021 at 19:30
   в отговор на Евгения

   Здравейте!
   На 05.10.2021 г. започва нова група в залите до Мол София (ул. Осогово 2). Вторник и петък от 20:30ч. Работим с Мултиспорт.
   Поздрави,
   Ина

   Отговори

Остави коментар

Отмени отговора