• Индийски танци – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Катя Тошева | 05.10.21

  Индийски танци – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Катя Тошева | 05.10.21

  Индийски танци – необятен океан от мистика и красота!

  Заповядайте в новата група по индийски танци за начинаещи в Latin Force с Катя Тошева, основател на училище за индийски танци Kаya, изпълнител на множество български и международни сцени, спектакли и шоу програми за индийско изкуство!

  Танцово-артистичните уроци по индийски танци ще ви провокират и ще можете да изследвате себе си на много нива – ще наблюдаваме тялото, ума и душата! Ще развиете умението за баланс, чувството за ритъм, грациозност, пластика и гъвкавост. Нека заедно да забравим мислите от ежедневието и изразим себе си, свободни и леки! Индийските танци са сложна плетеница от изражения, движения, стъпки, жестове, мимики. И всяко от тях има своето значение и своята роля.

   Нова група начинаещи Зала 6 (до Мол София)
  Начало: 05 октомври 2021 г.
  График: вторник и петък от 20:30 – 21:30ч.
  Адрес: гр. София, ул. Осогово 2 (до Мол София, срещу парк Възраждане).
  Карта и снимки на залата.

  Цена за еднократно посещение – 10 лв., с месечна карта за 8 посещения – 72 лв., без доплащане с MultiSport карта.

  Всеки урок започва и завършва с упражнения за релаксация, загрявка и разтягане. Носете удобни дрехи, по възможност и дълъг памучен шал. Танцуваме боси. Предишен танцов опит не е необходим. Няма възрастови ограничения.

  По време на уроците ще се запознаем с основните позиции на тялото и някои ритмични стъпки от различни стилове индийски танци. Ще разгледаме най-използваните мудри (жестове с ръце) и научим тяхното значение. Уроците са алтернатива на заниманията във фитнеса – чудесна кардио тренировка, работим за хармоничното развитие на всички мускули, особено внимание обръщаме на бедра и прасци, изграждаме чувство за баланс и координация.

  Допълнителни ползи от индийски танци:

  • Разнообразие от позиции на пръстите на ръцете, които постоянно се сменят и това помага за раздвижването и хармоничното натоварване на съответните мускули и сухожилия на дланите и китките, което балансира постоянната работа с компютърната мишка.
  • Очите са основно изразно средство, което предполага постоянното им движение и трениране на мускулите им, които са обездвижени вследствие на постоянното взиране в екраните.

  Предвид настоящата ситуация е важно да знаете, че сме предприели всички необходими мерки, гарантиращи вашата безопасност и здраве! Може да се запознаете с тях ТУК

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина
1Коментар
 • Публикувано от Bonka на 07/11/2021 at 15:45

  Страхотно ас съм съгласна с това 2 години вече играя

  Отговори

Остави коментар

Отмени отговора