• ЗУК – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Еми и Серж | 29.09.19

  ЗУК – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Еми и Серж | 29.09.19

  Зук – изключително колоритен социален танц! Невероятна мекота и плавни движения, съчетаващи чувственост, пластичност и романтика. Просто не можеш да спреш да го гледаш!

  Началото вече е поставено! Време е да продължим с увеличаване на зук семейството в Latin Force!

  Заповядайте в новата група за начинаещи с едни от най-отдадените преподаватели – Серж и Еми! Открийте вълшебството на непринудените движения и танц!

  В часовете Серж и Еми ще обърнат специално внимание на емоционалността и усещането за танц, които предшестват умението да се танцува със сложни фигури и хореография на танца. Ще научите много нови неща за движението на тялото в зук, основни стъпки, техники за водене и следване.

  Нова група начинаещи  Зала 1 (Център)
  Начало: 29 септември 2019 г.
  График: неделя от 19:30 – 20:30ч.
  Цена: еднократно посещение – 9 лв., с месечна карта за 4 посещения – 32 лв., без доплащане със Sodexo Sport Pass App и MultiSport карта.
  Адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 50, ет. 2. Залата се намира в центъра на София в близост до метростанция Сердика. Карта и снимки на залата.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  Зук представлява музикален и танцов стил, който се заражда в началото на 80-те години на миналия век, водейки началото си от Карибите и по-конкретно френските острови Гваделупа и Мартиника. Името произлиза от креолската дума Zouk, с която са наричали вечерните танцови партита. Специфичната музика, с нежни мелодични мотиви и силен бийт, се отразява в танца като интересна комбинация между плавни меки движения и ярко изразени акценти. Като социален танц, зук се танцува по двойки както в затворен, така и в отворен хват. Воденето често се осъществява не само с дланите, а с цялата повърхност на ръцете и гърба. Характерно за всички видове зук е специфичното камшично движение на главата при дамата.

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

  Ако желаете можете да се присъедините към събитието във Facebook ТУК

Остави коментар

Отмени отговора