• ЗУК – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Еми и Серж | 17.01.23

  ЗУК – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Еми и Серж | 17.01.23

  Зук – танц, който няма да ви остави безразлични! Чувствени и красиви движения, завладяваща музика и усещане за свързаност с всеки дъх!

  Отдайте се на тази магия с новата група за начинаещи в Latin Force със Серж и Еми, основатели на Zouk Essence, първите сертифицирани преподаватели в България по Rio Style Zouk, които с много желание и вдъхновение започват да развиват зук като танцов стил у нас!

   Нова група начинаещи Зала VIP (Център)
  Начало: 17 януари 2023 г.
  График: вторник от 19:30 – 20:30ч. и петък от 18:30 – 19:30ч.
  Цена: еднократно посещение – 10 лв., с месечна карта за 8 посещения – 72 лв., без доплащане с MultiSport карта. Latin Force картите са с валидност 2 месеца.

  ‼️Записването е задължително, предвид ограничения капацитет на залата до 15 човека!

  Очакваме ви на адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 50, ет. 2. Залата се намира в центъра на София в близост до метростанция Сердика.
  Карта и снимки на залата.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  Зук представлява музикален и танцов стил, който се заражда в началото на 80-те години на миналия век, водейки началото си от Карибите и по-конкретно френските острови Гваделупа и Мартиника. Името произлиза от креолската дума Zouk, с която са наричали вечерните танцови партита. Специфичната музика, с нежни мелодични мотиви и силен бийт, се отразява в танца като интересна комбинация между плавни меки движения и ярко изразени акценти. Като социален танц, зук се танцува по двойки както в затворен, така и в отворен хват. Воденето често се осъществява не само с дланите, а с цялата повърхност на ръцете и гърба. Характерно за всички видове зук е специфичното камшично движение на главата при дамата.

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора