• ЗУК – НОВА група НАЧИНАЕЩИ със Zouk Essence | 04.10.23

  ЗУК – НОВА група НАЧИНАЕЩИ със Zouk Essence | 04.10.23

  Зук – изключително колоритен социален танц! Невероятна мекота и плавни движения, съчетаващи чувственост, пластичност и романтика. Просто не можеш да спреш да го гледаш!

  Заповядайте в новата група за начинаещи в Latin Force със Zouk Essence и открийте вълшебството на непринудените движения и танц!

   Нова група начинаещи Зала VIP (Плиска)
  Начало: 04 октомври 2023 г.
  График: сряда и събота от 20:30 – 21:30ч.
  Цена: еднократно посещение – 10 лв., с месечна карта за 8 посещения – 72 лв., без доплащане с MultiSport карта. Latin Force картите са с валидност 2 месеца.

  Очакваме ви на адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе 101, ет. 6, Актив Бизнес Център (спирка Изток: между Плиска и 4-ти км).
  Карта и снимки на залата.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  Зук представлява музикален и танцов стил, който се заражда в началото на 80-те години на миналия век, водейки началото си от Карибите и по-конкретно френските острови Гваделупа и Мартиника. Името произлиза от креолската дума Zouk, с която са наричали вечерните танцови партита. Специфичната музика, с нежни мелодични мотиви и силен бийт, се отразява в танца като интересна комбинация между плавни меки движения и ярко изразени акценти. Като социален танц, зук се танцува по двойки както в затворен, така и в отворен хват. Воденето често се осъществява не само с дланите, а с цялата повърхност на ръцете и гърба. Характерно за всички видове зук е специфичното камшично движение на главата при дамата.

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора