• Важно!

  Важно!

  Скъпи приятели, във връзка със заповед:

  Latin Force продължава работа с лица над 18-годишна възраст! При евентуални нови заповеди и ограничения ще ви информираме своевременно!

  ❌ Уроците с деца временно се преустановяват от 28.11.2020 г. (събота) до края на декември. Ще очакваме малчуганите отново по график от 4-ти януари 2021 г. При необходимост от удължаване на прекъсването ще ви информираме!

  ℹ️ Всички закупени детски карти могат да бъдат използвани след възобновяване на дейността и ще бъдат валидни до два месеца след началото на съответната група.

  ℹ️ Във връзка с едностранното прекъсване на услугата от страна на MultiSport, ще предоставим възможност за закупуване на Latin Force карти на преференциални цени за някои от стиловете. Подробна информация ще получите на рецепциите на Latin Force или на тел. +359 88 8224163

  ℹ️ При въпроси относно размразяване на Мултиспорт карти, молим да се обърнете директно към картоиздателите.

  ⚠️ Напомняме, че сме предприели всички необходими мерки, гарантиращи вашата безопасност и здраве! Може да се запознаете с тях ТУК

  Бъдете здрави и не забравяйте, че танцът е вашият пулс, вашият ритъм на живот! Израз във времето и движението, в щастието и радостта!

  Ако възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

  • +359 88 7437375 
  • +359 88 8224163
  • latinforcebg@gmail.com
1Коментар
 • Публикувано от Албена Павлова Добрева на 27/11/2020 at 23:38

  Супер сте! Обичам ви! Много се надявам да не прекъсват танците изобщо! Бъдете живи и здрави! ♥️♥️♥️🎼🎶💃🥂🍾🎉

  Отговори

Остави коментар

Отмени отговора