• Български народни танци – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Витоша | 16.06.20

  Български народни танци – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Витоша | 16.06.20

  Докоснете се до красотата на българския танц и фолклор с новата група за начинаещи по български народни танци в Latin Force! С вас ще работят професионалните хореографи от клуб Витоша – качество, традиции, професионализъм!

  Групата е подходяща за хора, които никога не са танцували, а също и за хора, които имат желание да затвърдят вече наученото в основите на българското народно хоро.

  Нова група начинаещи Зала 1 (Център)
  Начало: 16 юни 2020 г.
  График: вторник и петък от 17:30 – 18:30ч.
  Цена: еднократно посещение – 7 лв., с месечна карта за 8 посещения – 48 лв., без доплащане с Andjoy App и MultiSport карта.

  Очакваме ви на адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 50, ет. 2. Залата се намира в центъра на София в близост до метростанция Сердика.
  Карта и снимки на залата.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  Клуб по български народни танци Витоша е основан на 08 ноември 2010 г. от главния художествен ръководител и хореограф – Радослав Тодоров. Оттогава досега взима участия в множество престижни концерти, фестивали и конкурси в страната и чужбина. Основна цел на клуб Витоша е разучаването и съхранението на автентичните фолклорно-танцови образци. В репертоара на Витоша вече съществуват и няколко сценично разработени танцови постановки.

  Предвид настоящата ситуация е важно да знаете, че сме предприели всички необходими мерки, гарантиращи вашата безопасност и здраве! Може да се запознаете с тях ТУК

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

  Може да се присъедините към събитието във Facebook ТУК 🙂

Остави коментар

Отмени отговора