• Български народни танци за ДЕЦА – НОВА група с Хороводец | 01.10.22

  Български народни танци за ДЕЦА – НОВА група с Хороводец | 01.10.22

  Предайте традицията и българщината в най-чистия и неподправен вид на вашите деца! Ангажирайте съзнанието на малчуганите с нещо наистина стойностно, което възпитава и в същото време забавлява. Музикалността и експресивността са неразделна част от тренировъчния процес, в който децата ви ще научат основите на най-българското изкуство, предадено през поколенията до днес! Нека нашите деца бъдат българи!

  В началото на есенния танцов сезон в Latin Force не пропускайте да запишете детето ви в новата група по български народни танци за деца (4-8 год.) с професионалните хореографи от клуб Хороводец!

  В танците участват всички мускулни групи на човешкото тяло. На практика, танцувайки, детето развива целия двигателен апарат. Чрез българските народни танци децата се учат на любов и отношение към българското наследство – музиката, песните, инструментите, носиите, а чрез тях обичаите и традициите. Така се създава цялостно отношение към културата въобще. В допълнение децата се възпитават в самостоятелност и дисциплината. Народните танци обаче са преди всичко емоция. Навсякъде, където има изкуство, има и забавление!

  Нова група начинаещи (4-8 год.)
  Начало: 01 октомври 2022 г.
  График: събота и неделя от 15:30 – 16:30ч.
  Адрес: гр. София, ул. Осогово 2 (до Мол София, срещу парк Възраждане).
  Карта и снимки на залата.

  Цена за единично посещение – 8 лв., с месечна карта за 8 посещения – 60 лв. Latin Force картите са с валидност 2 месеца.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  Клуб по български народни танци „Хороводец“ е създаден на 14 март 2011 г. от Ирина Ботева. Посветен е на идеята да развива, запазва и съхранява българското народно творчество. Участва в множество фестивали, събори и концерти. Професионални хореографи, приятелска атмосфера, лично отношение към всеки човек!

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора