• БЛАГОТВОРИТЕЛНО САЛСА ПАРТИ с DJ BOBI в ПОМОЩ на МАГИ | 17.10 |

  БЛАГОТВОРИТЕЛНО САЛСА ПАРТИ с DJ BOBI в ПОМОЩ на МАГИ | 17.10 |

  Скъпи приятели, каним ви на благотворително салса парти в подкрепа на Магдалена Димитрова, която е болна от рак. Диагнозата на 28-годишното момиче е ужасяваща – злокачествен тумор на долната челюст и меките тъкани. Германски лекари дават надежда да оздравее, но сумата за лечение е непосилна за Маги и близките й. Само за да започне лечение, е нужен депозит от 50 000 евро.

  Наш специален гост ще бъде добре познатият и харесван DJ Bobi, който откликна незабавно на апела ни и се присъедини към благотворителната кауза!

  Очакваме ви в уютната и прохладна зала на Latin Force Dance Studio! На ваше разположение ще бъдат 160 кв.м. танцувална площ, уникална атмосфера, много настроение и най-добрата музика от DJ Bobi!

  Заповядайте на 17.10.2014г. в 22:30 ч. на ул. Цар Самуил 50, ет. 2!

  Вход: 3 лв.

  Може да се присъедините към събитието във Facebook ТУК!

  N.B. Освен събраните средства от входа, ще бъде сложена и специална кутия за дарения, в която всеки един от вас приятели, може да стане съпричастен като дари определена сума, макар и минимална. Целият приход ще бъде преведен по банковата сметка на Маги!

  Скъпи приятели! Маги е една от нас, нека отворим сърцата си и нейното чудо се случи! Нека не бъдем безразлични, и спасим един живот. Ако познавате Маги, значи познавате ДОБРОТО! Ако ви е приятел, значи сте богат, а ако я обикнете, значи не можете да си представите свят, в който не съществува… Маги е една от нас, тя е всичко и се нуждае от всеки!!! БЛАГОДАРИМ!!!
  Вярваме, че историята на Маги е докоснала всеки един! Нека има светлина, Приятели!!!

Остави коментар

Отмени отговора