• БАЧАТА – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Ина и Захари | 22.01.24

  БАЧАТА – НОВА група НАЧИНАЕЩИ с Ина и Захари | 22.01.24

  Започнете новата година по един неповторим начин с новата група по бачата с Ина и Захари, основатели на Latin Force – една от най-големите салса и бачата школи в България!

  Потопете се в свят, в който ще искате да останете завинаги. Няма по-добър начин да избягате от ежедневието и да придадете смисъл на деня си. Срещнете много нови приятели в една наистина приятна атмосфера с внимание към детайла.

  Ина и Захари са хореографи, треньори и състезатели, представяли България и Румъния на две поредни Световни първенства по салса в САЩ, финалисти от България търси талант, 2015 г., основатели на Latin Force и Latin Forcе Team, един от най-иновативните и успешни проекти на българската сцена. Те са от хората, които винаги залагат на най-високо качество. Така успяват да предложат на учениците си впечатляваща комбинация от уникални зали и грабваща методика на обучение, резултираща в много позитивни емоции и разпространение на танците салса и бачата.

  Нова група начинаещи Зала 2 (Плиска)
  Начало: 22 януари 2024 г.
  График: понеделник и четвъртък от 20:30 – 21:30ч.
  Адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе 101, ет. 6, Актив Бизнес Център (спирка Изток: между Плиска и 4-ти км).
  Карта и снимки на залата.

  Цена за еднократно посещение – 10 лв., с карта за 4 посещения – 38 лв., с карта за 8 посещения – 72 лв., с карта за учащи за 8 посещения – 60 лв., със семейна карта за 16 посещения – 120 лв. Без доплащане с MultiSport карта. Latin Force картите са с валидност 2 месеца.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора