• Аржентинско танго – НОВ курс НАЧИНАЕЩИ с Бела и Павел | 13.05.20

  Аржентинско танго – НОВ курс НАЧИНАЕЩИ с Бела и Павел | 13.05.20

  В началото на пролетта ви каним да поставите началото на нещо ново, вълнуващо и горещо! Нов курс по аржентинско танго за абсолютно начинаещи в Latin Force с една от най-завладяващите танго двойки – Бела и Павел!
  Ще се потопите в свят, в който ще откриете защо романтиката, любовта и най-вече страстта са думите, които най-добре описват тангото!

  В часовете Бела и Павел обръщат специално внимание на хармоничността, елегантността, техниката и музикалността. Техният ентусиазъм, както и естественият им подход към танца ще ви очароват!

  Нов курс начинаещи Зала 1 (Център)
  Начало: 13 май 2020 г.
  График: сряда от 21:30 – 22:30ч.
  Продължителност: 2 месеца (8 занятия по 60 мин.)
  Цена: 70 лв. (плащане на 2 вноски – 50 лв., 40 лв.) При заплащане на целия курс ползвате отстъпка от 20 лв.

  Очакваме ви на адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 50, ет. 2. Залите се намират в центъра на София в близост до метростанция Сердика.
  Карта и снимки на залата.

  ЗАБЕЛЕЖКА: курсът е със задължително предварително записване!

  ВАЖНО: курсовете по аржентинско танго в Latin Force са с ограничен достъп. Предвид програмата и капацитета на залите в курса ще се допускат ограничен брой двойки. Предимство имат курсистите, записали се по двойки и заплатили целия курс или месечен абонамент, непосредствено преди първия урок. При останали свободни места се допускат и картодържатели на Sodexo Sport Pass и MultiSport. При записване на кавалер или дама без партньор се сформират двойки на принципа “първи свободен кавалер с първа свободна дама”. При записали се повече кавалери или дами ще се свържем с тези, за които не можем да осигурим партньор и ще търсим решения заедно.

  Танцуваме с удобно облекло и втори чифт чисти обувки.

  За записване е необходимо да попълните регистрационна форма ТУК
  За въпроси и повече информация се свържете с нас чрез e-mail latinforcebg@gmail.com или позвънете на следните телефони:

  • +359 88 7437375 – Захари
  • +359 88 8224163 – Ина

Остави коментар

Отмени отговора